Capa Troinában

Eviator 2015.07.26. 09:06

2015. július 4-én a szicíliai Troina városában nyitotta meg Sebastiano Venezia polgármester, Emmanuela Sesti, a Fondazione Fratelli Alinari képviselője és Csorba László főigazgató a Magyar Nemzeti Múzeum immár 25. Capa-kiállítását. A "Capa 100" program keretében elindított vándorkiállításunk, a Robert Capa in Italia 78 olaszországi képe ezúttal olyan helyszínen mutatkozik be, ahol az 1943-ban fényképező fotós felvételei közül nagyon sok született.

troina_1943_rc_542.jpg

 Troina város első világháborús emlékműve, a Viktória szobor a Conte Ruggero téren Robert Capa felvételén © International Center of Photography, New York - Magyar Nemzeti Múzeum gyűjteménye

 

el.jpg

Troina város első világháborús emlékműve, a Viktória szobor a Conte Ruggero téren ma, Lengyel Beatrix felvétele, Troina, 2015. július 3.

 

 

 

 

Címkék: Capa100 Lengyel Beatrix Troina Robert Capa in Italia

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://capa100.blog.hu/api/trackback/id/tr167655208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása